söndag 3 juni 2012

ljusterapi & bloppistankar

Jag älskar när solen lyser in på det ljusa trägolvet i vårt sovrum, jag behöver verkligen ljus. Ångrar inte att vi bestämde oss för att alla väggar skulle vara vita, trots att målarna var oroliga för barn och katt med allt detta vitt.
I´m glad we decided to paint our walls white even if it makes us a bit boring.


Plansch från Form och Design center som inte funnit sin plats än. Planschen ska tydligen gå att vika till en drake. Tittar man noga på den ser man att den har streckade linjer där man ska vika. Men jag behåller den nog så här.


Lycka är att fynda på loppis, det är också trevligt när man får en present i form av en sak som någon annan köpt på loppis. Som den här vackra Blå eld kannan från Rörstrand som jag fick av min mamma igår. Så fin så jag knappt vågar använda den.
På tal om loppis, jag har så mycket prylar som snart att redo för ett nytt hem, det mesta är alldeles för fint för att inte användas. Har funderat på att sälja på loppis själv, på Blocket eller Tradera. Eller så drar jag igång en AprilAprill-bloppis! Vad säger ni?
Som den här lampan ovan. Hade redan två likadana i svart men köpte ändå den här för 250kr på Erikshjälpen. Sen dess har den blivit omkringflyttat och fungerat stilleben, (för ojordade kontakten har jag inte prioriterat att byta) för att till sist hålla de andra loppislamporna sällskap i garderoben. Nej, nu ska jag köra en utrensning här hemma, återkommer!

10 kommentarer:

 1. Bra påhitt! Jag har lagt upp några saker på instagram som jag säljer. Det är tokbra! Har du instagram? Roligare än både blogg och facebook tycker jag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, jag har inte provat än! Borde jag kanske testa, kram

   Radera
 2. saknar dig på bloglovin, nu faller min favorit bort.
  inte sugen på att lägga till den igen?
  hoppas helgen varit härlig!

  SvaraRadera
 3. En aprillaprill-loppis vore alldeles förträffligt!

  SvaraRadera
 4. Jag köper gärna lampan redan nu om den är till salu nu?! Jag bor i Ängelholm så jag kan komma och hämta den?!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det får du gärna! Bara maila mig, johanna at aprillaprill.se

   Radera
 5. Hej! Härligt inspirerande bilder! Den fina planschen, finns färg och form center på nätet? Kunde inte hitta det. mvh Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :-) Här hittar du deras sida: http://www.formdesigncenter.com/

   Radera
 6. vilken fantastisk blå lampa.

  jag tycker absolut att du ska ha bloppis. eller riktigt loppis så att alla vi i skåne kan få lite fördel...

  SvaraRadera