torsdag 28 juni 2012

Ständig förändring

I nästa nummer av Hus & Hems tidning Retro är vi och vårt hus med. Går att sammafatta med loppisglädje, färg och lite skavanker här och där. Vårt hem är i ständig förändring och jag har nog flyttat runt det mesta här hemma sen dess. 

Translation: Our home is featured in the magazine Retro´s latest issue. Since I always move things around, not much looks the same in our home today!

Ett begagnat bord någon? Snart blir det Blocket. 


Lisa Wikstrand fotograferade reportaget och texten är skriven av Maja-Stina Fransson
19 kommentarer:

 1. Vad roligt! Den ska jag köpa!

  SvaraRadera
 2. Hej! Har du kvar nån skalbagge alt babuska-poster?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Jajamensan! Bara maila mig din adress så skickar jag en till dig! :-) johanna at aprillaprill.se

   Radera
 3. Åh ännu en anledning att längta efter att Retro ska landa i brevlådan!

  SvaraRadera
 4. Hello! Shit vad fett! Kramar från Rulle

  SvaraRadera
 5. Caroline Strömberg3 juli 2012 09:39

  Wiiie! Va kul! Jag blev så glad när jag öppnade tidiningen som låg i brevlådan igår! Så fint reportage & ett underbart hus! Kram/Caroline

  SvaraRadera
 6. Vad skojigt! Då får jag köpa mig ett ex och ta med till stranden :) Roligt att det går så bra med dina posters, dina illustrationer är fantastiska! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Krickelin! Tack, va glad jag blir!

   Radera
 7. Ååh vad fint ni har det! Jag har sett sedan tidigare att du hade en inramad Another birdsnest av Mini empire. Min fråga är nu (eftersom du har så bra smak :)vad har du för ram till den? Har du med eller utan passepartout?
  Tack för hjälpen!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, just den tavlan tänkte jag inte så mkt på hur jag skulle rama in för jag hade en ledig vit ram från Ikea hemma så den fick det bli. (utan passpartout) Men det passar ju jättebra. Kram!

   Radera
 8. Vad kul! Jag ska titta efter tidningen nästa gång jag är i affären.

  SvaraRadera
 9. Vilket fint hus ni har och superhärlig inredningstil! Jag ska snart flytta till hus för första gången och har fått massvis med inspiration :)

  SvaraRadera
 10. Hittade till din trevliga blogg tack vare Retro och blev så inspirerad av ert jättefina barnrum. Ser nu fram emot att få ordning på vår lilla dotters rum.

  SvaraRadera
 11. Hej! Otroligt fint hem du har! Jag blev grymt inspirerad och glad av reportaget! Tycker också att dina palettbladsväxter är underbart vackra, du har inget tips på var man kan hitta samma färgställning i planta/frö? Mvh Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anna! Tack för dina fina ord! Tyvärr vet jag inte vad man ska få tag i fröer eller plantor till palettblad. Själv har jag tagit en stickling som sen förökat sig till många nya plantor. Bor du i Skåne så får du komma förbi oss och få en stickling! :-)

   Radera
 12. Aha så det var erat hem i Retro. Jättefint! Jag är också med i samma nummer men i form av blogghälsning från nätet.

  SvaraRadera