tisdag 26 januari 2016

STHLM

Förra veckan åkte vi till Stockholm hela familjen eftersom både jag och Andreas skulle jobba. För första gången tog vi tåget, varför har vi inte gjort det innan frågar jag mig. Våra bilresor brukar ta sisådär 8-9 timmar. 
Jag besökte Formex både onsdag och torsdag, tyvärr hade jag glömt batteriet till kameran hemma så det blev inte så mycket dokumenterat. Men desto fler möten. På torsdagen mötte jag bland annat upp Elin, Studioelwa - äntligen fick vi till att ses. Hon hade ordnat en Instagram-meet på kvällen och det var så himla trevligt. Inte ofta man kommer iväg på restaurang, ännu mindre i Stockholm.
När batteriet väl kom express-levererat på fredagen kunde jag andas ut. Då var det bara två timmar tills fotokursen jag hade anmält mig började med grymma och härliga Anna Roström, Smallpigart. Så bra kurs och nu längtar jag redan till fortsättningkursen. Sen kan vi prata lite om hennes hem sen också, men det behövs ett eget inlägg.
Vi bodde hos Andreas bror Rikard i Bromma och jag passade på att dokumentera huset som inom en snar framtid blir till salu. Visst är det fint!dags för fotokurs


Hemma igen..

1 kommentar:

  1. Tack för vackra bilder! Måste bara fråga - hur får du dina palettblad så fina? Mina blir typ en stam och sedan inget mer :(

    SvaraRadera