lördag 19 december 2015

balans och akupunktur

Jag förstår för första gången på riktigt det här med att man vill frälsa andra med något man upplevt själv och som förändrat livet. Man vill liksom dela med sig av den skattkista man hittat nyckeln till.
Så är det med min akupunktur. Jag tror det handlar om att hitta rätt akupunktör och det har jag verkligen gjort. Hon heter Ingrid och har över 30 års erfarenhet av akupunktur men är även sjukgymnast och psykolog. Man får liksom inte en bättre kombination än så. Hon har under åren hjälp kvinnor att bli gravida efter år av barnlöshet (varför visste jag inte det innan) Men även stress, depression, matsmältningsbesvär, ångest, PMS-besvär, smärtor, diskbråck, osv osv.
Men för att ta det från början..Jag har levt med huvudvärk så länge jag kan minnas. De senaste åren har det eskalerat och vid varje mens fick jag migrän. Tiden där emellan led jag av konstant spänningshuvudvärk. Vilket ledde till huvudvärkstabletter varje dag. Behöver jag säga att min mage pajade av Treo och det blev en ond cirkel. Det blev en del av min vardag att jag tillslut bara vande mig vid huvudvärken. För några månader sen fick jag bara nog. Magen värkte, huvudet värkte och jag kände mig så himla obalanserad och långt i från mig kropp. Tror jag läste någonstans om akupunktur och så minns jag Ingrid och att jag gick till henne under min graviditet med Elsa när jag mådde så illa. Bokade en tid och det är jag så tacksam för. Jag berättade om min huvudvärk, PMS och magont och det första hon sa var: "Låt mig behandla dig i tre menscyklar så kommer du vara fri från besvären för alltid. Har jag fel så får jag väl äta upp min hatt" Jag har gått några veckor nu och haft huvudvärk två gånger sen dess. Det är Helt Jäkla Otroligt! Den senaste mensen kom aldrig migränen krypande heller. Halleluja! Ingrid förklarade att akupunktur bygger på att kroppen består av energibanor och blir det obalans någonstans så påverkas kroppen på något sätt  som kan visa sig genom sjukdomar eller andra besvär. Miljoner människor i tusentals år har blivit hjälpa av akupunktur och vi är så okunniga på de här metoderna på vår delar av jordklotet. Vissa har kanske provat men utan effekt eller upplevt det som obehagligt. jag tror det handlar mycket om att komma till rätt person som bär på kunskapen, känslan och har erfarenheten. Jag är nålrädd men jag känner ingenting när nålarna sätts. Så nu vill jag dela med mig av denna skatt. Ingrid är typ det bästa som hänt min kropp och jag längtar tills varje gång jag ska dit. Så var du än bor i Sverige vill jag ge er Ingrid och hopp om en kropp och själ i balans! Man bokar tid på 042-181875 och kan läsa mer om henne på akupunkturhelsingborg.se, hennes mottagning finns i hennes hem på Färjemansgatan 23 i Helsingborg. Just do it.

foto:Lisa Wikstrand
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar