fredag 29 juli 2016

nymålat

För ett bra tag sedan fick jag en frågan av Nordsjö om ett samarbete, jättekul såklart men hela vårt hem är så vitt det kan bli, totalt tvärtemot den mörka väggtrenden som rått ett tag. Jag har dröjt med att välja projekt eller möbel att ta tag i men lagom till semestern bestämde jag mig. Har varit feg med färg men att jag ska bestämma att det ska vara vitt i barnens rum är inte riktigt rättvist. Lillo ville ha ljusblått och Elsa rosa. Vi valde nyansen Restful Paris i Ambience Silkesmatt till Lillo som känns väldigt lugn, inte för babyblå och inte för grå. Hela min första semestervecka gick åt att förbereda, fixa och måla. Var själv med barnen och det var en utmaning att låta alla hjälpa till utan att stressa upp sig för mycket. Det vita skåpet är Lillos hat-möbel men jag vet inte hur vi ska få plats med det någon annanstans i huset. Vi målade det i svart griffelfärg och det blev som nytt på alla sätt.
Och kryss i taket, jag har även tapetserat, med Fine Little Days gran-tapet från Photowall. Det blev lite snett men det syns bara om man tittar noga.
Snart ska vi ta tag i Elsas rosa rum, och kanske är detta början på fler rum som ska räddas från vitt. Mer bilder kommer!

Fick ett mindre utbrott en dag och bad Lillo om lite pepp som jag fick...Lillo planerar hur rummet ska möbleras. Och sen lite tre i rad.
När katten är borta..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar