torsdag 19 juni 2014

24hrs in Varberg

Nu bara gör vi det! Sticker iväg själva, utan dåligt föräldrasamvete. Det tog oss 7 år. Nu har vi slutit en pakt, varje år, minst en gång, gör vi det här igen.
Jag har varit nyfiken på Varberg länge efter att ha sett Krickelins vackra bilder och när jag dessutom missade hennes och Mirandas For Good Luck - bloggträff för ett tag sen kände jag ännu mer att vi måste dit. Stränderna var lika vackra som jag hade föreställt mig och boendet var kungligt, det här kommer vi leva länge på.

Translation: Just us, 24 hours in Varberg. Quality time.


Mormor in the house, nu åker vi!


Sekelskiftesromantik i vårt hotellrum på Varbergs Stadshotell

 


Vi tog en löprunda och fick lite sightseeing. Målet var Surf Saloon i Apelviken.

 
Misstänker att vi hade hängt här jämt om vi bott i Varberg.
 
Fantastiskt vackra kallbadhuset


Så här såg det ut början på 1900-talet.
 
Asia Spa

Vi avslutade kvällen på Nami och beställde helt enkelt en meny som restaurangen satte ihop själva utefter vad de tyckte verkade passa oss. Det slutade med sjurätters och efterrätt. Så otroligt gott.

När man kommer hem och märker att de här två snarare bondat än bråkat under helgen har man verkligen ingen orsak att inte åka iväg igen. Just do it säger jag!

2 kommentarer:

  1. Så mysigt ni ser ut att ha haft det! Jag och min pojkvän har varit ett par i 12 år, har ett barn på 10 år. Vi brukar heller aldrig åka iväg utan barn, men gjorde också det i våras... o nu är jag gravid. Haha. Så kan det gå! ;)

    SvaraRadera
  2. Bravo Johanna!!!
    Super idea and fotos...:-)

    Oksana

    SvaraRadera