söndag 10 november 2013

Brunch i Borstahusen

En söndag när den är som bäst! Vänner, barn, god mat, inspirerande samtal om livet, kreativitet och karriär. Malin driver både reklambyrån Lite Attention och accessoarvarumärket Lite Kalabalik. Älskar Lite Kalabaliks sätt att arbeta med design som gör skillnad i världen. Deras armband som designats och sålts till förmån för SOS Barnbyar har dragit in 2,7 miljoner!! Tänk att få göra det man älskar och samtidigt skapa en bättre värld för så många barn och familjer.
 
Känner alltid en varm känsla i bröstet efter att ha besökt familjen Wikerberg. Det bor så mycket kärlek i det där lilla gatuhuset i Borstahusen.

ps: Malins blogg hittar ni på Lovely Life.

Translation: If you google "A Perfect Sunday", this is it. 

  
 
 
Årets armband som ingår i kampanjen ”Världens största familj” kan man köpa nu på litekalabalik.se eller på Preem, Akademibokhandeln, Specsavers, Accent & Hemtex.
12 kommentarer:

 1. Kan tänka mig att det var en härlig och inspirerande dag där! Det ser man ju på bilderna och Malin verkar vara så himla bra det lilla jag känner henne via blogg och mail. Och du med liksom :) ser fram emot att ses när det nu blir... kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja hon är grym! :-) Ser också fram emot att ses snart! Jag mailar dig i veckan så får vi börja planera lite! Kramkram

   Radera
 2. Johanna, vilka bilder. Underbara. Kan inte titta nog många gånger. O de där armbanden, de är ju årets julklapp. Lugnt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det den perfekta julklappen! Kram!

   Radera
 3. ååh, växten i fönstret är juvlig! Vad är namnet på den?

  SvaraRadera
 4. Jag bara älskar den tredje bilden. Vilken stämmning! Kul med uppdatering :)

  SvaraRadera
 5. Vilken vacker blomma i fönstret. Den ser nästan självlysande ut

  SvaraRadera
 6. Väldigt fina bilder! Jag blir också nyfiken på namnet på den vackra blomman i fönstret.

  SvaraRadera
 7. Hej! Jag undrar också om den vackra växten i fönstret :)

  SvaraRadera
 8. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera