tisdag 5 juli 2011

trötta

Nej, nu börjar vi tröttna på renoveringskaoset. Vi har haft en positiv inställning hitills men nu tror jag att det blivit lite för mycket. Speciellt när det inte går riktigt som planerat. Hur mycket ska man behöva olja ett golv med en färg som heter "Extra White" för att det ska bli lite vitt tex?" Då är man tacksam för en spontan grillkväll med fina vänner i den ljuvaste sommarkväll. Renoveringsbekymmer on hold och sommarlivet och familjen i fokus!

Translation: We're working hard and late hours in the house. (ok, mostly Andy) But we took a nice break and spent an afternoon and evening ​​with friends and family in the garden!
Men Elsa, det går väl bra att sitta så här? Och dessutom bli matad med en bordskniv eftersom din mamma glömde ta ut en sked från köket innan golvet blev oljat?
Min duktiga vackra fina man.
Sötaste Elsa, ett matvrak som helst äter själv.


Frida ochamp; Lillo


Ett, två...


tre!!!


På vårt förråd ser man vilket typ av renoveringstyper vi är. Lite här och lite där på många stället samtidigt. Men så känns som om vi gör mycket å andra sidan, haha. Men lite mer färg än för ett år sedan, eller hur!


Lillo fotograferar.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar