söndag 28 mars 2010

veckan som gått

För ungefär ett år sedan planerade vi att åka till New York och bo där en hel månad. Jag hade sett Isabelle Hallings inslag på Packat och Klart och var så sugen på att åka dit och stanna ett tag. Men sen hittade vi ju vårt hus och nu är vi gravida så det känns ganska självklart att resan får vänta. Syster Lisa och hennes Simon däremot drar till Kalifornien imorgon och det ska bli så kul att följa deras roadtrip på hennes blogg.
Här hemma har vi fixat med köket i helgen. Målat och skruvat på beslag. En riktig budgetrenovering som ändå gett stor förändring till det bättre. Lillo har tydligen också känt sig kreativ. Igår morse slant vattenfärgspenseln från pappret till väggen istället.
Och min lilla mormor Lilly gick bort i veckan 99 år gammal. Kanske ni kommer ihåg att jag visat hennes sommarstuga på bloggen här och här. Det var väntat att hon skulle dö snart så vi har hälsat på henne flera gånger och fick tillfälle att säga hej då ordentligt. Men det är ändå svårt för en treåring att förstå vad döden innebär och det är inte alltid så lätt att förklara att någon finns och sen nästa dag är borta. Och vem har lätt för att förstå en sån sak egentligen..
Lillo visar sin mobiltelefon/borste som hon fick på Burger King för gammelmormor
2 dagar innan hon gick bort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar