torsdag 31 maj 2012

skåpet

Min pappa har byggt ett skåp till mig. Han har spenderat många timmar i sin snickarbod med pipan i munnen och träskorna på fötterna eftersom golvet är så kallt där. Det är nästan så jag kan känna pipröklukten blandat med träoljedoften från skåpet. Ett skåp som är så vackert att se på och samtidigt värmer mitt hjärta.
This beautiful cabinet was built by my dad. I love, love, love it.

De små knopparna och beslagen hittade han hos Lundagård i Finland, otroligt fin butik och blogg, kika in!



onsdag 30 maj 2012

testing testing..

Dags att förnya sig, AprillAprill har fått ny kostym. Hoppas ni ska trivas lika bra här. Den gamla bloggen hittar ni genom att klicka på länken till höger. Och nya posters är på ingång, Tjohoo! Time for a new AprillAprill-costume!




måndag 28 maj 2012

helg

Underbara helg! Och så en liten tillbakablick, kan inte förstå hur mycket vi hade framför oss när vi köpte vårt hus. Yesterday and 2 years ago.





























fredag 18 maj 2012

DIY

Idag har Lillo och kusinerna från Stockholm byggt ett hus till sina små nyinköpa apor Dogge, Toppen och Ella. Byggmaterialet kommer från tomma skokartonger som väntade på att kastas efter fotograferingen till Tretorn. Bättre form av återvinning får man leta efter. Tre kusiner har limmat, klippt, pysslat och skapat värsta trevåningshuset komplett med öppen spis, möbler, balkong, konst och snygga fjärilstapeter.

Translation: 3 cousins, 3 shoeboxes, inspiration and a lot of glue is all you need!










söndag 6 maj 2012

3 in 1

Den här loppisgubben för 50 kr kunde jag inte motstå när jag var på loppis sist. Kanske för han har en viss likhet med min pappa på 70-talet. Tror tillverkaren är Jasba om jag läser rätt.

Translation: Love at first sight when I spotted this man at the fleamarket the other week. Maybe because he reminds me of my dad in the 70ties.





















lantluft

Jag har haft fina dagar på landet med mamma och mina flickor. / Me and the girls in Småland.