torsdag 29 december 2011

god fortsättning!

Hoppas ni haft en härlig jul. Det har vi haft, trots att vi redan slängt ut granen. Jag vet att mina blogginlägg kommer mer sällan och ja, jag har funderat på att lägga ner men nej, jag kommer sakna min blogg (och er!) för mycket.

Så ikväll blir det ett collage av detaljer jag gillar i vårt hem. Hade kunnat fota vår tvättstuga som väller över av tvätt, lakan, handdukar, leksaker och omaka strumpor. Eller vårt skåp under vasken som inte går att stänga pga alla sorteringssopor som behövs slängas. Eller våra kattvindar och garderober som behöver gås igenom. Det gör mig tokig ibland. Alla saker, allt plock, allt tjat. Och känslan av att man ändå börjar på noll nästa dag igen. Men så kommer jag att tänka på vad som verkligen är viktigt i livet, vi är friska, vi har det bra, jättebra faktiskt och så får jag energi så det räcker i alla fall en dag till..

Translation: Things I like (Elsa, you I love) in our home.


lördag 10 december 2011

gran och fryspåsar

Nu har vi klätt granen, Lillo och jag - kitschstyle. Andreas bakar lussekusar och Elsa sover. Än så länge ovetandes om att det står ett träd i vardagsrummet.

Och så fina fryspåsar, inhandad för 2,50 någon gång för länge sen av min mormor.

Translation: X-mas tree and some nice vintage packaging.