tisdag 27 juli 2010

Dos Visit

Kika in hos CharlieCharlie aka Charlotte och Rikard hos Dos Family. Deras hem inspirerar mig alltid.

Translation: Visit CharlieCharlie at Dos Family
.


Foto: Jenny Brandt, Dos Family och Sammy Rose

tisdag 20 juli 2010

livet

Ibland är livet fullkomligt och just nu är jag tillräckligt närvarande för att njuta av det. Trots att det kommer tårar ibland som jag inte kan förklara.

Translation. Life is wonderful.

fredag 16 juli 2010

Elsa

Igår bestämde vi oss för att lillasyster ska heta Elsa, det var ingen Agnes eller Selma. Så idag har vi firat med namntårta. Här kommer lite bilder från veckan. Från dagen innan när jag stod och målade tills alldeles precis.

Translation. Last few days in pictures. And we will name her Elsa!













lillasyster

I måndagsmorse föddes Lillos lillasyster. Så liten och finaste fin. Idag fick vi komma hem från BB, jag är alldeles för trött för att blogga men ville bara säga att allt gått bra. Lägger snart upp lite mer bilder. Tills dess kan ni kika in på syster Lisas blogg.

Translation: Welcome babysister! Here she is.



torsdag 8 juli 2010

älskade livet på landet!

Lillo och jag följde med mamma till landet i helgen. Jag såg till att njuta av varenda sekund och tänkte hela tiden att det är kanske är den sista Lillo-mamma-egentiden på ett tag. Så härligt när man kan stanna upp och insupa doften av fläder, pioner och nyklippt gräs. Ljudet av svalor som flyger in under taket och surrande flugor på insidan av fönstret. Underbart att också ha tid att verkligen prata och leka med Lillo utan stressa eller ha tankar på annat håll. Morgonen efter vi kommit hem vaknade jag med en blödning och kontrasten mellan sjukhusvistelse och landet blev väldigt stor. Det är ingen fara för bebis eller mig och nu är jag hemma igen. Nästa vecka är det dags för snitt och BB-väskan är packad.

Translation: A wonderful weekend at the countryside. No stress, pure mindfulness and love. Mondaymorning, straight to the hospital because I woke up with blood in the bed. Finally home again. Baby is fine and so am I. We will be four in the family next week and I am ready!