söndag 22 november 2009

stiltje

Hej, jag är fortfarande sjuk och kommer nog inte blogga på ett litet tag. Hoppas inte ni försvinner utan kikar in snart igen!

måndag 16 november 2009

måndag

Hej, förlåt att det är lite tomt här på bloggen. Imorse vaknande jag och var magsjuk och ikväll är jag bara så trött. Skulle egentligen vaccinerat mig idag men det får vänta. Jag tycker fortfarande att det känns olustigt med vaccinet trots att jag vet alla argument som talar för det.


Bilden ovan på de fina bilarna har jag sparat på någon auktionssajt som jag glömt namnet på. Hursomhelst är de sålda dyrt..

torsdag 12 november 2009

ställtid

Det var längesen jag illustrerade med papper och bläck. Kanske jag omedvetet behöver tid att förbereda mig för det stora spännande uppdraget att illustrera en tatuering.

Translation: I will soon start to make an illustration that will become a tattoo. I need some time to prepare though, it has to be perfect.






same but different

Jag tyckte det var något väldigt bekant med den lilla dockhus-tavlan jag hittade på landet och nu kom jag på vad jag sett det innan. Charlotte och jag plockar snäckor i en lika oergonomisk ställning som damerna till vänster.

Translation: I thought it was something familiar with the dollhouse-art...


måndag 9 november 2009

hos doktorn

Fredriksdal finns en gammal öron-näsa-hals läkarmottagning och en tandläkarmottagning. Jag får alltid kalla kårar av gamla sjukhus och institutions miljöer och även här. Verktygen ser så kalla och vassa ut och stolarna känns inte så inbjudande direkt. Men om man bortser från det kan jag inte komma ifrån att allt kändes så mycket mer välgjort förr. Jag hade inte tackat nej till ett gammal tandläkarskåp till exempel.

Translation: It must have been creepy visiting the doctor in the early days. But I still think the interior, the cabinets in particular, is beautiful.




















torsdag 5 november 2009

compact living

Det här huset ligger precis vid vattnet i Glumslöv, antagligen har det bott en fiskarfamilj här för länge sen. Undrar hur det ser ut inuti.

Translation: Compact living in Glumslöv.

onsdag 4 november 2009

behind the scenes

Min kollega Tor filmade vår Tretorn-fotografering och klippte ihop en liten film..

Translation: Below, a short Behind the Scenes movie from the Tretornshoot made by my colleague Tor, aka Le Boeuf.







tisdag 3 november 2009

Tretorn höst 2010

Lisa har lagt upp bilder från Tretorn fotograferingen vi gjorde för ett tag sen. Kolla in resultatet här!

Translation: Lisa posted the pics from the Tretorn photoshoot. Check them out here.



måndag 2 november 2009

dockskåpen

Lillos dockskåp fungerar just nu som bokhylla i väntan på mer möblemang. Stina skickade mig 2 bilder till på sitt fina dockskåp. Kan ni inte skicka mig bilder på era så kan vi frossa i dockskåpsinredningar och inspirera varandra?

Translation: Lillos dollhouse is also nice with books in it. Stina send me some more pics of her dollhouse, it is great for inspiration. If you have a dollhouse, send me some pictures and I will post them all together!